top of page

vrijwilligerswerk

Werkend als vrijwilliger in het buitenland leert men dat land op een andere, intense manier kennen en beleven. Het geeft een extra dimensie aan je reis, een ervaring die je niet gauw vergeet.

Je werk is er echt van betekenis, je helpt bouwen aan de toekomst van de plaatselijke kinderen.

 

Wees er echter beducht voor dat niet alle projecten alleen het welzijn van de kinderen voor ogen hebben, en soms zijn opgezet als een lucratieve onderneming voor enkele organisatoren. Dit gebeurt steeds vaker en vrijwilligers worden helaas maar al te dikwijls 'gebruikt' om snel veel geld binnen te halen, en lang niet altijd in het voordeel van het welzijn van het kind. 

 

Als vrijwilliger bij aukas ben je zeker dat je met je inzet enkel en alleen bouwt aan de toekomst van de kinderen van Angkor tree School.

 

Vrijwilligerswerk met Aukas is gratis!

 

Er is een gemeenschappelijk huis waar een kamer beschikbaar is voor vrijwilligers. Voor een vaste dagprijs verkrijg je een bed, ontbijt en avondmaal. Er is wifi beschikbaar.
Aukas helpt je ook graag met de logistieke ondersteuning en alle verdere vragen over een verblijf in Cambodja.  

 

Angkor Tree School is een onderwijsproject. We zijn dus vooral op zoek naar mensen die Engelse les willen geven. Ook al ben je geen leerkracht maar is je kennis van het Engels voldoende, dan ook kom je in aanmerking.

 

Als vrijwilliger ben je vrij tussen 10h en 14h, evenals de weekends.

 

Wat verwachten wij?

-Een engagement van minimum een maand, minder kan ook mits overleg.

-Respect voor de lokale cultuur.

-Flexibiliteit. Het is een klein, lokaal project, tijdschema's kunnen wijzigen, de klassen kunnen hectisch zijn... 

-Veel enthousiasme natuurlijk!

 

 

 

bottom of page