top of page
DSCF7836.jpeg

Aukas is een vzw, dit wil zeggen dat de volledige werking afhangt van donaties. Alle werk gebeurt door vrijwilligers, de vzw heeft geen betaalde werknemers in dienst. Daardoor kunnen alle donaties quasi integraal naar het project gaan. De weinige werkingskosten worden volledig door onze financiele activiteiten gedekt.

maandelijkse bijdrage

 

 

Hoe welkom elke donatie ook is, de ruggengraat van onze werking blijven toch de maandelijkse donateurs. Daardoor kunnen wij structurele hulp bieden en een student verzekeren van een blijvende support tot het einde van zijn/haar middelbare studies. Voor het bedrag van enkele koffietjes ben je een steunpilaar voor de toekomst van een student in Osvay-Cambodja.

 

Elke gift via Leraars zonder Grenzen vanaf 40 euro op jaarbasis geeft u recht op een fiscaal attest. Voor een gift van bv. €40 betaalt u in werkelijkheid dus slechts €22.

 

BE48 5230 8027 2427 met de vermelding: "gift aan LzG voor Aukas vzw "

BIC TRIOBEBB                                                                                                   

Losse giften blijven uiteraard ook meer dan welkom!

                                             🙏🏽

13DD92EB-F912-416C-A341-35066CCEADE0_1_2
Trooper banner.png
logo-cirkel-postransparant.png
iksteunmijngoededoel.png

Koop je soms online? Je kan ons steunen door gewoon éérst even via de Trooper pagina te gaan en dan naar je online winkel door te klikken. Het kost je geen eurocent meer, de winkel doneert een percentage aan ons.
www.trooper.be/aukas

Goodgift is een cadeaubon voor een goed doel. De Bongobon voor het goede doel zeg maar. Je kan een cadeaubon kopen op https://www.goodgift.be/aukas-vzw/ 
De ontvanger bepaalt achteraf via de website aan welk goed doel zij het bedrag van zijn/haar goodgift schenkt.

Doe een actie! Start zelf een fundraising actie op je werk, je school, in je gemeente of samen met je familie ten voordele van Aukas of doneer individueel. Elke euro  gaat  rechtstreeks naar de vereniging. Je kan makkelijk je actie registreren bij:
https://www.iksteunmijngoededoel.be/aukas/

bottom of page